“TBT 1003 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ” VE “BIT 1003 BASIC INFORMATION TECHNOLOGIES” MUAFİYET SINAVINI BAŞARAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

11-09-2017

FAKÜLTEMİZ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ ve İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİNİN İKİNCİ ÖĞRETİMİNDE ÖĞRENİM GÖREN VE HAZIRLIK SINIFINI BAŞARARAK 1. SINIFTA ÖĞRENİM GÖRMEYE HAK KAZANAN VE 05 EYLÜL 2017 TARİHİNDE YAPILMIŞ OLAN “TBT 1003 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ” VE “BIT 1003 BASIC INFORMATION TECHNOLOGIES” MUAFİYET SINAVINI BAŞARAN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENİM HARÇLARINI YATIRDIKTAN SONRA FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİNİ ARAMALARI GEREKMEKTEDİR.

NOT: YUKARIDA BELİRTİLEN DERSLERDEN MUAF OLUP TEKRAR ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DE ÖĞRENCİ İŞLERİNE 18.09.2017 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR DİLEKÇE İLE BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

ÖNEMLE DUYURULUR.

DOÇ.DR.HASAN ÖZTÜRK