“Temel Bilgi Teknolojileri” veya “Basic Information Technologies” Dersinden Muafiyet Sınavı Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 10-09-2018

Pdf Metni için Tıklayınız

TBT 1003 ve BIT 1003 derslerine dair içerik için tıklayınız.

Değerli öğrencilerimiz,

Aşağıda listelenen Bölümlere yeni kayıtlanan ve Yabancı Dil Hazırlık eğitimini tamamlayarak Bölümlerde öğrenime başlayacak öğrencilerimiz ile “TBT 1003 Temel Bilgi Teknolojileri” ve “BIT 1003 Basic Information Technologies” derslerinden başarısız olan öğrenciler için 25 Eylül 2018 tarihinde saat 17:00’da muafiyet sınavı yapılacaktır.  Sınava ilişkin detaylar aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Öğrencilerin sınava girebilmeleri için Fakültemiz web sayfasında yer alan http://eng.deu.edu.tr/tr/tbt-kayit/ linkini kullanarak 25 Eylül 2018 tarihi saat 11:00’a kadar sınav başvurusu yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler sınava giremeyeceklerdir. Muafiyet sınavından 60 ve üzeri not alan öğrencilerimiz “Temel Bilgi Teknolojileri” veya “Basic Information Technologies” dersinden muaf sayılacak ve muafiyet sınavında almış oldukları not transkriptlerine (not durum belgesi) işlenecektir.

Sınav Tarihi

25 Eylül 2018

Sınav Saati

Sınav Yeri