Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 22-08-2022

DUYURU
Fakültemizin Elektrik-Elektronik Müh. ( İngilizce ), Bilgisayar Müh.( İngilizce ), Makina Müh., Tekstil Müh., Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünü kazanan öğrencilerinin dikkatine:
!

“Yabancı Dil Muafiyet Sınavı: Üniversitemizin kısmen ya da tamamen yabancı dille eğitim veren ve zorunlu hazırlık sınıfı bulunan programlarına kayıt yaptıran öğrencilerden, yabancı dil hazırlık sınıfından muaf olmak isteyenlerin “Yabancı Dil Muafiyet Sınavı” na (Almanca, Fransızca, İngilizce) katılmaları zorunludur.

Muafiyet sınavı 19-20 Eylül 2022 tarihlerinde Yabancı Diller Yüksekokulu’nda (Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi Adatepe Mah. Doğuş Cad. No:207-AB, 35390, Buca/İZMİR) yüz yüze yapılacaktır. Yabancı Dil Muafiyet Sınavı hakkındaki bilgilere (sınav saati ve sınav salonu) http://www.ydy.deu.edu.tr adresinden ulaşılabilir. (Tel: 232 301 63 41-42)(E-Posta Adresi: ydy.ogrenci@deu.edu.tr)”

Prof.Dr. Turgay ONARGAN

Dekan