Atölye Eğitimi Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Yayınlanma Tarihi: 28-06-2024

Atölye Eğitimi Alacak Öğrencilerimizin ve Görevli Personelimizin Dikkatine,

Fakültemizin öğretim planlarında yer alan “MAK 1021 Atölye Eğitimi” nin 01-24 Temmuz 2024 tarihleri arasında Karabağlar Atatürk Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi ile Konak Çınarlı Mesleki  ve Teknik  Anadolu  Lisesinde  verilmesi  sebebiyle,  ilgili  tarihler  arasında  yapılacak  olan  Atölye  Eğitimi kapsamında  öğrencilere ve personele  yemek  hizmeti  ( ücret karşılığı ) verilecektir.

Bu kapsamda pos.deu.edu.tr adresi üzerinde yemekhane seçimi alanına Atölye Eğitimi  (Çınarlı) ve  Atölye  Eğitimi  (Karabağlar)  isimleriyle  yemekhaneler  eklenmiş  olup  yemek  hizmeti  talebinde bulunan  öğrenci  ve  personellerin  satın alma işlemini  hizmeti alacağı  haftadan  önceki Cuma  günü  saat 14:30’ a  kadar  tamamlaması  gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Prof. Dr. Azize AYOL

Dekan Vekili

Not: Bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin 28.06.2024 tarihi itibariyle saat :14:30’a kadar yükleme yapması gereklidir