Duyuru – e-mail

Yayınlanma Tarihi: 20-03-2020

Değerli Öğrencilerimiz,

23 Mart 2020 tarihinde başlayacak uzaktan eğitim kapsamında canlı olarak gerçekleşecek derslerinize katılabilmeniz, etkileşimli olarak gerçekleşecek derslerinizi ise takip edebilmeniz ve tüm bu dersler kapsamında gerçekleştirilecek olan soru-cevap, quiz, ödev gibi faaliyetlerdeki sorumluluklarınızı yerine getirebilmeniz için Bölümünüz tarafından kullanılan Uzaktan Eğitim sistemine (Microsoft Teams veya Moodle, Google Classroom, Sakai) mutlaka kayıtlanmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.

DEUZEM tarafından sağlanan Microsoft Teams altyapısını kullanacak olan öğrencilerimizin öğrencinumarası@ogr.deu.edu.tr özellikli e-posta hesaplarını aktive etmeleri, gelen uyarı ve çağrı/davetiye mesajlarını kontrol etmeleri ve gerekli bağlantıları sağlamaları ve böylelikle 23.03.2020 tarihinde uzaktan eğitimi almaya hazır hale gelmeleri beklenmektedir.

Microsoft Teams altyapısı, hesap oluşturma ve kullanımına dair bilgiler Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ( DEUZEM) sayfalarında ( https://deuzem.deu.edu.tr/?page_id=2672) mevcuttur.

Hepinize sağlıklı günler dileriz.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI