Mühendislik Fakültesi Ödülleri

Yayınlanma Tarihi: 24-05-2024

Fakültemizin Değerli Üyesi,
Mühendislik Fakültesi Ödüllendirme Usul ve Esasları 10.05.2024  tarihli  ve  680  sayılı Senato kararı ile yürürlüğe girmiştir. 2024 yılından itibaren aşağıdaki 5 kategoride Ödüller verilecektir:

a) Araştırma Performans Ödülü: İlgili ödül yılı içerisinde akademik araştırma çalışmaları (makale, kitap, kitap bölümü, patent, proje ve atıf) ile öne çıkan akademik personele verilir.

b) Genç Araştırmacı Ödülü: İlgili ödül yılı içerisinde akademik araştırma çalışmaları (makale, kitap, kitap bölümü, patent, proje ve atıf) ile öne çıkan ve ödüle son başvuru tarih itibari ile 35 yaşını doldurmamış akademik personele verilir.

c) Yenilikçi Öğretim Ödülü: İlgili ödül yılı içerisinde yenilikçi öğretim yöntemleri ve/veya materyalleri kullanarak öğrencilerin derse ilgisini, katılımını ve dersteki başarısını arttırma konusunda öne çıkan akademik personele verilir.

d) Toplumsal Katkı Ödülü: İlgili ödül yılı içerisinde toplumsal katkı ve sosyal sorumluluk projelerindeki çalışmaları ile öne çıkan akademik personele verilir.

e) İdari Personel Hizmet Mükemmelliği Ödülü: Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde en az tam bir yıl süreyle görev yapan ve ilgili ödül yılı içerisinde hizmetleri ile takdir toplamış idari personele, yaptığı hizmetlerdeki başarısını ödüllendirmek, motivasyonunu arttırmak ve kurumsal bağlılığını güçlendirmek amacıyla verilir.
Bilgilerinizi rica ederim.

Prof. Dr. Azize AYOL
Dekan Vekili

Ödüllendirme Usul ve Esasları için lütfen tıklayınız:

Formlar için lütfen tıklayınız:

Ek-1. Araştırma Ödülleri Başvuru Formu

Ek-2.Yenilikçi Öğretim ve Toplumsal Katkı Ödülleri Başvuru Formu

Ek-3. İdari Personel Hizmet Mükemmelliği Ödülü Başvuru Formu

Ek-4. Araştırma Ödülleri Değerlendirme Formu

Ek-5. Diğer Ödüller Değerlendirme Formu