Yayınlanma Tarihi: 08-09-2023

DUYURU

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş Sonuçları:

bağlantısındadır.

Asil Kayıt Hakkı Kazanan aday öğrenciler, 11-13 Eylül 2023 tarihleri arasında kayıt için istenen belgeler ile Dekanlık Öğrenci İşleri bürosuna şahsen başvurarak kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayan asil kayıt hakkı kazanan öğrenciler haklarını kaybedeceklerdir.
Yedek öğrencilerin kayıtları 14-15 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
1. Yatay geçiş yapmayı kabul ettiğine dair dilekçe,
2. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
3. Fotoğraf (6 adet),
4. Öğrenci katkı payı dekontu (İkinci Öğretim öğrencileri için),
5. Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan alınan yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair belge,
6. Hazırlık sınıfında okudukları süreleri gösteren belge,
7. Not durum belgesi ve ders içerikleri,
8. Daha önce merkezi yatay geçiş yapmadığını gösterir belge,
9. DGS ile yerleşen öğrenciler için ön lisans diploması örneği,
10. Kayıtlı oldukları kurumda hak donduran öğrenciler için, hak dondurdukları süreleri gösteren belge,

NOT: Lise diploması kayıt yapıldıktan sonra, Fakültemiz tarafından önceki kurumunuzdan istenecektir.”

Prof. Dr. Ali Bahadır YAVUZ