Açık Erişimli Dergilerde Ücretsiz Yayın Yapma Haklarımız Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 20-07-2023

Fakültemizin Değerli Üyesi,

DEÜ Rektörlüğü Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Fakültemize aşağıdaki duyuru gönderilmiştir.

Prof. Dr. Turgay ONARGAN

Dekan

————————-

Tarih               : 20.07.2023

Sayı                 : E-19520873-806.01.05-666773

Konu               : Açık Erişimli Dergilerde Ücretsiz Yayın Yapma Haklarımız Hakkında

Aşağıda  bağlantısı  verilen  abone  olduğumuz  veri tabanları  içerisindeki  anlaşmalı  dergilerde ücretsiz  açık  erişim  yayın  yapılabilmektedir.  Bu  bağlamda,  birim  yöneticilerimizin  konuyu  dikkate alması  ve  birimlerinizdeki  tüm  akademisyenlerinize / araştırmacılarınıza;  biriminizin  diğer  paylaşım ortamlarında  (mail  veya  whatsapp  vb  gruplarınız  gibi)  ilgili  bağlantının  ve  yazımızın  mutlaka paylaşılması / duyurulması çok önemli olup, konuyla ilgili bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Prof. Dr. Esra BUKOVA GÜZEL

Rektör Yardımcısı

Ücretsiz Açık Erişim Yayın Yapabileceğiniz Aboneliklerimiz ve Dergi Listesi: