Kızılay Gönüllülük Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 21-10-2021

Fakültemizin Değerli Öğrencileri,

Türk Kızılay faaliyetlerinde gönüllü olarak görev almak isteyen öğrencilerimizin ”www.gonulluol.org” adresinden üye olduktan sonra ilgi duydukları gönüllülük alanlarını seçebilecek ve seçmiş oldukları gönüllülük alanlarına uygun açılan gönüllü görevlerine katılım sağlayabileceklerdir.

Üniversitelerde verilen ”Gönüllülük Çalışmaları” seçmeli dersi için gönüllülük faaliyetlerine katılım sağlamak isteyen öğrenciler de bu sistem üzerinden kayıtlarını gerçekleştirdikten sonra kendilerine uygun buldukları Kızılay gönüllülük faaliyetlerine başvurabileceklerdir.

Bu kapsamda, ”www.gonulluol.org” aracılığı ile gönüllülerimiz sistem üzerinden; ”Kızılaycılık, İlkyardım, Afetler ve Korunma Bilinci” gibi birçok farklı alanda eğitimlerini tamamlayabilecek ve sertifikalarını alabileceklerdir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Prof.Dr.Uğur MALAYOĞLU