Mehmet Zorlu Vakfı Bursu Başvuruları

Yayınlanma Tarihi: 08-11-2021

Fakültemizin Değerli Öğrencisi,

DEÜ Rektörlüğü  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Fakültemize aşağıdaki duyuru gönderilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Prof.Dr. Uğur MALAYOĞLU

Dekan Vekili

Eki için lütfen tıklayınız:

———–

Sayı: E-47855647-304.01-137753

Konu : Mehmet Zorlu Vakfı Bursu Başvuruları

İlgi: Mehmet Zorlu Vakfı Başkanlığının 04.11.2021 tarihli e-postası.

Mehmet  Zorlu  Vakfı  Başkanlığı’nın,  yakın  zamanda  ülkemizde  yaşanan  yangın  ve  sel felaketlerinden etkilenen ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerimize burs verileceği belirtilen ilgi e-postası ekte gönderilmektedir.

Bilgilerinizi ve yaşanan doğal afetlerden etkilenerek söz konusu burs programına başvuru yapmak isteyen öğrencilerin Mehmet Zorlu Vakfı Burs Başvuru Formunu 09.11.2021 Salı günü mesai saati bitimine kadar ( 17.30 )  Dekanlık Binası 2.katta bulunan Kalite Geliştirme ve Akreditasyon Koordinatörlüğü’ne bırakması gerekmektedir.

Ek:

Mehmet Zorlu Vakfı Burs Başvuru Formu (2 Sayfa)