Mühendislik Tamamlama Kayıt Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 21-09-2018

Mühendislik Tamamlama Kayıt Duyurusu

2018 Teknik Öğretmenler için MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA PROGRAMLARI Giriş  Sınavı sonucunda Fakültemiz Bölümlerine yerleşen adaylar,

20-26 EYLÜL 2018  Tarihleri  arasında  Dekanlığımıza başvurarak  kayıt işlemini yapabileceklerdir.

Fakültemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemini yapmadan önce Üniversitemiz Web sayfasında yer alan  “DEBİS”  den  ( http://debis.deu.edu.tr/debis.php )

sisteme giriş yaparak ön kayıt işlemini  tamamlamaları  gerekmektedir. DEBİS Sistemine giriş için kullanıcı kısmına Öğrenci Numarası, Şifre için  Doğum Tarihi (Gün /Ay/Yıl) girilecektir.

Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı  01.10.2018 Pazartesi Günü Saat 13:00’da ÜNİVERSİTEMİZ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULUNDA yapılacaktır.

Kayıt için gerekli Belgeler:  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Lisans Diploması, Fotoğraf  (6 adet), ÖSYM Sonuç Belgesi ve İkinci Öğretim Bölümleri  için harç yatırıldığına dair banka dekontudur.

ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİ