ÖSYS Sonucu ile Fakültemiz Bölümlerine Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine !

Yayınlanma Tarihi: 25-08-2017

YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVI

Fakültemizin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Makina, Metalurji ve Malzeme ile Tekstil Mühendisliği Bölümlerini kazanan öğrencilerimizin, Bölümlerinde öğrenime başlayabilmek için yabancı dil yeterlilik sınavından muafiyet şartını sağlamaları gerekmektedir. Bu şartı sağlamayan öğrenciler Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilecek olan Yabancı Dil Muafiyet Sınavında başarılı olmak zorundadır. Bu sınavla ilgili detaylı bilgilere www.ydy.deu.edu.tr linkinden ulaşılabilir. Yabancı dil muafiyet belgeleri Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’na teslim edilecek olup, muafiyet işlemi Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Uygulama Esasları doğrultusunda gerçekleştirilecektir.