Staj ile ilgili duyuru

Yayınlanma Tarihi: 04-03-2022

Fakültemizin Değerli Öğrencisi,

Üniversitemiz  Senatosunun 03.09.2021 tarih ve 586/03 sayılı Kararı ekinde yer alan 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında, Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Programlarda Eğitim ve Öğretimin Yürütülmesine İlişkin Usul ve Esasların  “C-Uygulamalı Eğitimler ve Stajlar” başlıklı 2. Maddesi  “b” fıkrasında “Pandemi nedeniyle uygulamalı eğitim veya stajın gerektirdiği işyeri bulunamaması veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Rehberinin Uygulamalı Eğitim bölümünde belirtilen şartların sağlanamaması durumunda, staj eğitimlerinin uzaktan öğretim yolu ile ödev, proje, uygulama dosyası, vb. faaliyetlerde yapılması konusunun ilgili birim yönetim kurullarınca karara bağlanmasına” denildiğinden, staj eğitimlerinin  uygulamalı eğitim şartları sağlanamaması durumu  hariç Fakültemizde yüz yüze yapılması Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla uygun bulunmuştur.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Prof.Dr. Turgay ONARGAN